Twinzine

Door Twinzine > Actie, Annemarie, Kinderen>Inspiratie, korting Lijstje, Moeder, Peuters, Tweeling>
18 September 2017

Rood, licht en snel. Dat zijn de Broemies waarop de tweeling van Annemarie regelmatig rond sjeest. Daarom mag TwinZine jullie als lezers korting aanbieden. Lees nu snel verder!

Wordt dit een promopraatje? Yes! Maar alleen omdat ik dit echt een uitkomst vind voor tweelingouders (zie hieronder waarom – en ja oké, nummer 1 is niet specifiek voor tweelingouders maar de rest zeker wel :-)) En omdat er speciaal voor jullie een TwinZine-korting geldt!
Toen mijn oudste bijna twee was kreeg ‘ie een Broemie. Niet alleen hij was er gek van, op andere – ook oudere – kinderen had het ding een enorme aantrekkingskracht. Gelukkig voor mijn tweeling had mijn broertje er destijds ook eentje voor zijn dochter gekocht en zodoende hebben we er nu twee in huis (bedankt broertje).
En de twee zijn ook deze ronde een succes. Mijn meiden zitten er graag op en ze hadden binnen no-time onder de knie hoe je er hard mee kunt rijden (en dat zegt iets, want motoriek is niet hun sterkste punt). Als ouder ben ik ook fan. Waarom?  Hieronder 5 voordelen op een rij.

  1. Ze zien er stoer uit! Ik vind ze geschikt voor jongens en voor meisjes. Wij hebben twee rode, maar je hebt ze ook in andere kleuren. Ook eentje die wat meer girly is, voor het geval je daar van houdt.
  2. Ze zijn heel licht! Superfijn als je er twee onder je arm moet nemen, omdat je duo even geen zin meer heeft om te rijden. Ik hang ze zelfs aan de kinderwagen, wat dat kan gewoon.
  3. Ze zijn ongevaarlijk! Je kinderen moeten elkaar er natuurlijk niet mee op het hoofd gaan rammen, maar zelfs dan valt de scahde waarschijnlijk wel mee. Omdat de Broemies zo licht zijn en er helemaal geen scherpe uitsteeksels of losse accessoires aan zitten, kunnen ze weinig kwaad.
  4. Ze zijn superbetaalbaar! Vind ik dan. Voor de kleine versie (vanaf 1 jaar) betaal je 26,95 euro en de grote versie (voor kinderen vanaf 90 cm lang) kost 28,95 euro. De verzendkosten zijn 1,95 euro, ongeacht het aantal Broemies dat je bestelt.
  5. Ze gaan eindeloos mee! Nou ja, misschien kunnen ze ooit kapot, maar die van ons zijn al vijf jaar intensief gebruikt en rijden nog als zonnetjes. Wel zo fijn voor jou, want een tweeling is al duur genoeg!

De kortingsactie op Twinzine is inmiddels verlopen. Klik  hier om het artikel op www.twinzine.nl te lezen.