Betaal- en verzendinformatie

Hoe kan ik betalen?
Betalen kan via Ideal.
Als je geen Ideal hebt kun je ook vooraf betalen door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL73 RABO 01142 66 778 tnv Broemie onder vermelding van het bestelnummer. Als we de betaling hebben ontvangen sturen we de Broemie naar je toe.

Wat zijn de verzendkosten?
Verzending binnen Nederland vindt plaats met PostNL en kost 1,95 euro. Ook bij de bestelling van meerdere Broemie’s rekenen wij slechts één
keer verzendkosten. Voor verzendingen naar het buitenland gelden afwijkende posttarieven. Als je ons een e-mail stuurt op info@broemie.nl kunnen we je hier meer informatie over geven.

Wanneer kan ik mijn BROEMIE verwachten?
Wij bieden bestellingen vóór 16.00 uur op werkdagen die via Ideal worden betaald diezelfde dag nog aan bij PostNl. PostNL bezorgt deze dan de dag erna, soms doen ze er een dag langer over. Niet overal worden pakketten op zaterdag bezorgd. Bestellingen in het weekend die met Ideal worden betaald bieden wij op maandag aan bij PostNL. Betaal je vooraf door het bedrag op onze rekening over te maken dan sturen we de Broemie naar je toe zodra we de betaling hebben ontvangen.

Als het pakket is verzonden ontvang je een mail met een track en trace code waarmee je je bestelling op internet kan volgen.

In wat voor een doos zit de Broemie?
De Broemie wordt in een neutrale doos verzonden zonder plaatjes van de Broemie erop. Als je kinderen erbij zijn als het pakket bezorgd wordt kan het nog steeds een verrassing blijven wat erin zit.

Ruilen
Als je de Broemie wilt ruilen voor een andere kleur of andere maat laat ons dit even weten per e-mail (info@broemie.nl). Wij vragen je dan de Broemie (mits in ongebruikte staat) terug te sturen naar ons verzendhuis: WSSN, Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen , en zorgen ervoor dat je de nieuwe gewenste maat/kleur Broemie zo snel mogelijk ontvangt. De kosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening. Bij omruilen naar een grotere maat zullen wij je vragen de 2 euro verschil in prijs handmatig over te maken. Bij het omruilen naar een kleinere maat zullen wij deze 2 euro op je rekening terug storten.

Retour
Als je de Broemie retour wil zenden kan dit (mits in ongebruikte staat) naar ons verzendhuis: WSSN, Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen. Wij maken dan zo snel mogelijk het aankoopbedrag (incl verzendkosten) aan je over. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.